Wij heten u welkom op de website met het gezondste vlees voor u of uw huisdier! Binnen enkele dagen veilig thuisbezorgd...

Eliminatiedieet

Heeft uw hond of kat last van jeuk, schilfers en rode uitslag tussen de poten en ruikt uw hond of kat niet fris dan kunt uw huisdier te maken hebben met een voedselallergie. Wij hebben steeds meer ervaring met klanten die goede resultaten boeken met het ELIMINATIEDIEET. Met het eliminatiedieet kunt u erachter komen waar uw hond of kat allergisch voor is, u elimineert met dit dieet de voedingsstoffen waar uw huisdier allergisch voor is!
U gaat als volgt te werk: U gaat uw huisdier voor een periode van 6 tot 8 weken niets anders voeren dan paardenvlees. Ons paardenvlees is geschikt voor mens en dier en bevat nagenoeg alle bouwstoffen om dit dieet vol te houden Het is wel van belang dat u het paardenvlees rauw geeft. Is uw huisdier dit niet gewend dan kunt u dit langzaam gaan opbouwen door verschillende keren op een dag een klein beetje paardenvlees te geven. Zorg constant voor zuiver water. Na twee tot drie weken moet u resultaten kunnen boeken. Is dit niet het geval dan raden wij aan uw dierenarts te raadplegen. Let wel! Het is absoluut van belang dat uw huisdier geen andere voedingsstoffen eet! Dus geen koekjes, hondesnoepjes, zuivel etc etc. Wij maken o.a. gedroogde paardenstrips als u uw huisdier toch iets extra’s wilt geven.
Als u de hond uitlaat let dan goed op dat hij/zij niets van straat of uit de natuur oppikt, eventueel een tijdelijke muilkorf kan een goede hulp zijn. In het belang van het dieet en uw huisdier moet u hier echt sterk in staan. Na de 6 tot 8 weken kunt u bij goede resultaten met dit paardenvlees één ander soort vlees bijvoorbeeld kip of lam toevoegen. U zult al snel merken hoe uw huisdier hier op reageert. Zo kunt u dan precies uitzoeken waar uw huisdier allergisch voor is. Om uw huisdier tijdens dit dieet te trakteren op een tussendoortje maken wij gedroogde Horsebites van 100% onbewerkt paardenvlees. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd mailen of bellen! Succes!

Wij leveren alleen vers kwaliteit vlees !